O NAMA

TRADICIJA | KVALITET

O Našoj Kompaniji

Receptura koja se prenosi s koljena na koljeno već duže od 100 godina, kvalitetan izbor mesa, 30 godina tradicionalne prerade… Jednom riječju-VIMAR!

Vimar industrija mesa nudi svojim potrošačima prepoznatljivi ukus tradicije, nešto što savremenom svijetu definitivno nedostaje. Naši proizvodi zastupljeni su na području cijele Bosne i Hercegovine, Crne gore i Makedonije! Posebnu pažnju posvećujemo kvalitetu naših proizvoda, zbog toga uvijek ostajemo dosljedni pažljivom izboru mesa, te biranju svježih i kvalitetnih namirnica od kojih pravimo svoje proizvode. Svi proizvodi u veoma kratkom vremenskom periodu postaju zdrav i ukusan obrok, te ih mogu konzumirati potrošači svih starosnih skupina.

Vimar industrija mesa

Vimar industrija mesa posjeduje Halal Certifikat i primjenjuje standarde koji se odnose na higijenu, sigurnosti i proizvodnu etiku. Većina naših proizvoda se pravi po tradiocinalnoj recepturi, a svi proizvodi se prave od svježih i kvalitetnih namirnica.

Na tržište smo do sada plasirali veliki broj proizvoda, te nastojimo konstantnim ulaganjem u razvoj proizvodnje i širenjem tržišta prerasti u respektabilnu industriju, koja će zaslužiti povjerenje i lojalnost svojih kupaca. Od nastanka pa sve do danas svojim konzumentima uvijek pružamo više i bolje, zbog toga razvijamo i širimo naš proizvodni asortiman, ali i vodimo računa da se proizvodnja odvija u strogo kontrolisanim uslovima i skladišti u sanitarno-higijenski ispravne prostore. Iz tog razloga, možemo se pohvaliti savremenom fabrikom kao i voznim parkom kao sredstvima da bismo sve to postigli!

Vimar industrija mesa nudi svojim potrošačima prepoznatljivi ukus tradicije, nešto što savremenom svijetu definitivno nedostaje. Naši proizvodi zastupljeni su na području cijele Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije! Posebnu pažnju posvećujemo kvalitetu naših proizvoda, zbog toga uvijek ostajemo dosljedni pažljivom izboru mesa, te biranju svježih i kvalitetnih namirnica od kojih pravimo svoje proizvode. Svi proizvodi u veoma kratkom vremenskom periodu postaju zdrav i ukusan obrok, te ih mogu konzumirati potrošači svih starosnih skupina.